Praktijkgerichte ondernemerschapstrajecten (Syntra Vlaanderen)

Ondernemende mensen kunnen hun kennis en hun competenties aanscherpen met het arbeidsmarktgerichte en innovatieve opleidingsaanbod van het SYNTRA-netwerk.

Er zijn meer dan 500 ondernemerschapstrajecten, onderverdeeld in 28 sectoren, zowel in dag- als in avondformule. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat u de kennis die u in een opleiding opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen.

Voorwaarden

Het opleidingsaanbod is er voor bestaande en toekomstige ondernemers (die niet meer leerplichtig zijn). Het aanbod geldt ook voor inwoners van het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest die het Nederlands machtig zijn.

Procedure

Het SYNTRA-netwerk bestaat uit 5 opleidingscentra, met in totaal 26 SYNTRA-campussen, verspreid over heel Vlaanderen. Het aanbod aan opleidingen vindt u op de website van elk opleidingscentrum. U vindt alle details over elke opleiding online en u kunt zich ook online inschrijven.

Bedrag

Voor de meeste opleidingen kunt u, als u aan de voorwaarden voldoet, gebruik maken van opleidingscheques (als werknemer) of de kmo-portefeuille (als zelfstandige).