VLAANDEREN ZINGT

Vlaanderen Zingt: hét meezingevenement komt opnieuw naar Opwijk!
Vlaanderen Zingt, dat is meezingen met populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Heel wat liedjes in onze eigen taal, maar ook in andere talen. Allemaal nummers die herinneringen oproepen, waarbij je uit de bol gaat en die je heel gemakkelijk zelf meezingt.
Zing dus mee uit volle borst en laat je gaan met succesnummers van ABBA tot Willy Sommers, van John Denver over Edith Piaf tot Robbie Williams en van Will Tura en Clouseau tot Samson & Gert.
Iedereen krijgt ter plaatse een gratis zangkrantje. Dit krantje is de leidraad doorheen de avond: je vindt er de liedjesteksten in, maar je kan er ook mee zwaaien en je enthousiasme tonen. Vlaanderen Zingt is immers één groot volksfeest!

Het programma bestaat uit twee delen: in het eerste deel warmt de Vlaanderen Zingt Band je op en daarna zingen we allemaal samen met podiumzangers uit plaatselijke verenigingen.
Wil jij je engageren om van op het podium het publiek warm te maken?
Vul dan het webformulier in via deze link: https://vrijetijd.opwijk.be/vlaanderen-zingt-inschrijving-podiumzangers
Omdat we de contactgegevens van alle deelnemers nodig hebben, vult elke deelnemer individueel een formulier in, maar we moedigen zeker aan om als groep die avond het publiek te enthousiasmeren.


Dit evenement is toegankelijk wanneer je een beperkte kennis van het Nederlands
hebt.

Vrije toegang.

Uitvoerder

GC Hof ten Hemelrijk

Wanneer

za 10 september 2022 van 20:00 tot 23:59

Waar

Opwijk-centrum

Marktstraat
1745 Opwijk

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

GC Hof ten Hemelrijk

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Meer info

Contacteer ons