Vacature Projectmedewerker infrastructuur en mobiliteit

21
sep
2022

Voor onmiddellijke indiensttreding in voltijds en contractueel dienstverband  en aanleg van een werfreserve van 2 jaar. Weddeschaal: B1-B3.

Je staat in voor de uitwerking en opvolging van (deel-)projecten op vlak van mobiliteit en infrastructuur. Dit kan gaan over dossiers op vlak van openbare werken, verkeersveiligheid of gemengde dossiers waar ook een nauwe samenwerking met externe actoren verwacht wordt. Je bent hierin de rechterhand van de beleids- en projectcoördinator Ruimte.

Je werkt inhoudelijk/operationeel nauw samen met de mobiliteitsambtenaar en de controleur der werken.

Daarnaast heb je ook ruime contacten met de vertegenwoordigers van de nutsmaatschappijen, externe ontwerpbureaus en aannemers.

Profiel

Je hebt een bachelordiploma bij voorkeur in een technische richting. Je kan ook deelnemen wanneer je geen bachelor hebt, maar wel relevante kennis en/of ervaring mits te slagen in een capaciteitsproef.

Ons aanbod

Het bestuur biedt je een inhoudelijk uiterst boeiende en maatschappelijk belangrijke job met veel verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk loon.

Je geniet van verschillende sociale voordelen, een opleidingsprogramma op maat en een gunstige vakantieregeling. Verloning volgens barema waarbij voorgaande beroepservaring in aanmerking wordt genomen.  Voor de functie wordt een wervingsreserve van 2 jaar aangelegd. Je kan een loonsimulatie aanvragen.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief met cv, kopie diploma, rijbewijs en uittreksel uit het strafregister tot en met 12 oktober 2022 t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Ringlaan 20 in 1745 Opwijk of bezorg het via e-mail: personeel@opwijk.be.

Bijkomende info: bel naar T 052 36 51 14.

Contacteer ons