Vacature medewerker technisch onderhoud

3
sep
2019

voltijdse of deeltijdse contractuele functie voor onbepaalde duur met aanleg van een werfreserve

Taken

  • Je staat in voor het onderhoud en reparatie van de gemeentelijke gebouwen: vb. loodgieterij, verwarming, nieuwe technieken, allerhande klusjes
  • Je staat in voor het onderhoud en de aanleg van openbaar domein: vb. rioleringen, voetpaden, straten,…
  • Materiële dienstverlening

 

Profiel

Je hebt minimum 1,5 jaar ervaring in onderhoud gebouwen, klusjes of wegenwerken. Je weet van aanpakken, bent collegiaal, denkt mee logisch na en ondersteunt waar nodig. Bij voorkeur kennis van loodgieterij, verwarming of nieuwe technologieën of rioleringen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Ons aanbod

Een competitief salaris, aangevuld met maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, voordelen GSD-V, vorming en opleiding tijdens de diensttijd en een gunstige vakantieregeling. Verloning volgens barema waarbij alle relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in aanmerking wordt genomen. Kortom, een boeiende job in een dynamische omgeving!

 

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met cv en recent uittreksel uit het strafregister tot en met 25 september 2019 t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Ringlaan 20 in 1745 Opwijk of bezorg het via e-mail: personeel@opwijk.be.

De selectieproeven vinden plaats in oktober 2019.

 

Meer info: T 052 36 51 14 - E personeel@opwijk.be