Hinder bij wegenwerken & evenementen

3
sep
2019

Ruimen riolering: afsluiten Ringlaan
De rioolstreng in de Fabriekstraat, die de Ringlaan kruist, wordt geruimd. Hiervoor wordt tijdelijk de inspectiekamer op het midden van de Ringlaan gebruikt. Tijdens deze werken wordt de Ringlaan tijdelijk afgesloten voor alle verkeer.

Omdat de Ringlaan een drukke verkeersader is, worden deze werken ’s nachts uitgevoerd. Deze werken kunnen maximaal 2 nachten duren. Er is de intentie om deze klus in 1 nacht te klaren.

De werken starten op dinsdag 10 september 2019 om 20 uur.

 

Buurtfeest Kapelleweg: zaterdag 14 september 2019

Omwille van het buurtfeest in de Kapelleweg, gelden volgende verkeersmaatregelen: De Kapelleweg wordt vanaf zaterdag 14 sept om 12.00u tot zondag 15 sept om 12.00u volledig afgesloten voor verkeer tussen de huisnummers 5 en 9. Gedurende deze periode geldt eveneens een parkeerverbod in de Kapelleweg en is er uitzonderlijk plaatselijk verkeer van toepassing tussen het kruispunt Kapelleweg-Neerveldstraat en Kapelleweg nummer 5 en tussen het kruispunt Kapelleweg-Merelweg en Kapelleweg nummer 9.

Meer info: https://www.opwijk.be/buurtfeest-kapelleweg-14-sep-2019

 

Dag van de landbouw – bezoekdag fruitbedrijf De Coninck/Vossestraat: zondag 15 september 2019

Volgende verkeersmaatregelen zijn van kracht op zondag 15 september:

  • parkeerverbod van 9 tot 18 uur in de Vossestraat (komende van Weyenberg - beide zijden tot aan de kruising met Sultveldstraat) en de Sultveldstraat aan beide zijden.
  • éénrichtingsverkeer van 10 tot 18 uur in Weyenberg (Merchtem) en Vossestraat vanaf Langeveldstraat tot aan Sultveldstraat, voor het verkeer komende van de N47 wordt een omleiding voorzien via de N211 Steenweg op Vilvoorde en Langeveldstraat.

Meer info: https://www.opwijk.be/dag-van-de-landbouw-sept-2019

 

Wegenwerken Steenweg op Dendermonde (N47): maandag 5 augustus tem 16 september 2019

Over een afstand van 1 km lang, vanaf de grens met Lebbeke tot 150 m voor het kruispunt met de Steenweg op Aalst, worden asfaltstroken in slechte staat op de rijweg hersteld met betonplaten. Boordstenen en greppel worden ook opgebroken en opnieuw geplaatst. Tijdens de werken aan de boordstenen wordt tegelijk de oude toplaag asfalt van het dubbelrichtingsfietspad verwijderd en een nieuwe toplaag aangebracht.

Omdat de N47 een belangrijke verbindingsweg is tussen Asse en Dendermonde wordt er in drie fasen gewerkt. Tijdens de werken geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u.

Meer info: https://www.opwijk.be/wegenwerken-steenweg-op-dendermonde-n47 en http://wegenenverkeer.be/werken/opwijk-steenweg-op-dendermonde-n47-en-dubbelrichtingsfietspad-krijgen-een-grondige-0

 

Wens je deze berichten wekelijks te ontvangen via mail? Registreer je dan op BE-alert via deze link. Bekijk hier meer info over BE-alert.