De Jongen, de mol, de vos en het paard

Wat gebeurt er als je in het leven de weg kwijt bent? Als je het even niet meer weet? Dat is wat de personages in deze voorstelling overkomt. Ze zijn het noorden kwijt en zonder het zelf te beseffen zijn ze eigenlijk op zoek naar zichzelf en naar een thuis. Gaandeweg ontdekken ze dat ‘thuis’ niet altijd een plek is.
Niets is wat het lijkt: de jongen is misschien wel geen jongen … de mol is niet blond, de vos niet sluw … en het paard … het paard kan vliegen.

Een voorstelling over vriendschap en troost. In hun derde productie brengt Het Huispaleis opnieuw zintuiglijk belevingstheater, speciaal gecreëerd voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook geschikt voor iedereen die zin heeft in een prikkelende voorstelling.Tasten, ruiken, horen … Alle zintuigen worden aangesproken daarbij ondersteund door heerlijke livemuziek.

Deze voorstelling is een vrije bewerking van het boek De jongen, de mol, de vos en het paard van Charles Mackesy en wordt ook mee opgenomen in de programmatie van onze schoolvoorstellingen.

Van en met: Thierry Mertens (spel), Inge Van Helshoecht (spel) en Jannes Van Houtven (muziek)
Regie: Jacques Peustjens

Uitvoerder

GC Hof ten Hemelrijk

Wanneer

zo 15 oktober 2023 van 11:00 tot 12:00

Waar

GC Hof Ten Hemelrijk

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Prijs

€12.00

Kinderen: 10 EUR, VVK Volwassenen: 10 EUR, VVK Kinderen : 8 EUR

Organisatie en contact

GC Hof ten Hemelrijk

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Meer info