Nieuws

 • Algemeen verbod op het afsteken van privé-vuurwerk

  14 december 2017
  Algemeen verbod op het afsteken van privé-vuurwerk
  Omwille van de brandveiligheid en het dierenwelzijn is het ten strengste verboden om privé-vuurwerk af te steken in de gemeente Opwijk. Dit geldt zowel op de openbare ruimte als op private eigendommen. Er is eveneens een verbod op het laten ontploffen van voetzoekers, thunderflashes, knal- en rookbussen of andere zaken. Wensballonnen oplaten is ook verboden. Bekijk hier het algemeen politiereglement voor meer info.
 • Dagorde gemeenteraad 19 december 2017

  11 december 2017
  De volgende gemeenteraad vindt plaats op dinsdag 19 december 2017 om 20u in zaal Satijn, Woonzorgcentrum De Oase (Kloosterstraat 75).
 • Infoblad december 2017 - januari 2018

  24 november 2017
  Infoblad december 2017 - januari 2018
  Een kersvers infoblad valt eerstdaags in de bus! Neem hier alvast een kijkje !
 • Gemeentelijke jongensschool Nijverseel te koop

  14 november 2017
  Gemeentelijke jongensschool Nijverseel te koop
  Sinds maandag 13 november 2017 wordt de voormalige gemeentelijke lagere jongensschool van Nijverseel, gelegen Steenweg op Aalst 59 in Nijverseel, te koop aangeboden. Dit karaktervolle pand is beschermd als monument en opgenomen in de inventaris bouwkundig erfgoed.
 • Onderwerp deze winter uw woning aan een warmtescan

  13 november 2017
  Onderwerp deze winter uw woning aan een warmtescan
  Voor het tweede jaar op rij krijgen inwoners van Opwijk de kans om tijdens de herfst en winter goedkoop een warmtescan van hun woning te laten uitvoeren. Voor slechts 40 euro gaat een energiedeskundige van 3Wplus met een warmtebeeldkijker na waar precies in de woning warmte verloren gaat.
 • Bancontact op de dienst burgerzaken

  25 oktober 2017
  Bancontact op de dienst burgerzaken
  Vanaf nu kan je op de dienst burgerzaken betalen met bancontact!
 • Bel 1722 bij storm of wateroverlast

  12 september 2017
  De Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken activeert tijdens storm of wateroverlast het telefoonnummer 1722 voor niet-dringende interventies van de brandweer. Het nummer 1722 moet ervoor zorgen dat de noodcentrales 112 niet overbelast geraken bij onweer en dat mensen die in levensgevaar zijn niet nodeloos moeten wachten.
 • Eedaflegging gemeenteraadslid Eline Van de Voorde

  07 september 2017
  Eedaflegging gemeenteraadslid Eline Van de Voorde
  Tijdens de gemeenteraadszitting van woensdag 6 september laatstleden legde Eline Van de Voorde (Open Vld) in de handen van voorzitter William Engels de eed af als gemeenteraadslid. Zij vervangt partijgenote Marieke De Medts die om professionele reden haar ontslag indiende.
 • Vacatures bij het OCMW: word jij onze nieuwe vrijwilliger?

  02 augustus 2017
  Het OCMW van Opwijk is op zoek naar vrijwilligers in de zorgcampus:   - Vrijwilligers vervoer Dagverzorgingscentrum ‘t Zonnedal - Vrijwilligers Sociaal Restaurant Aan Tafel - Vrijwilligers cafetaria Woonzorgcentrum De Oase
 • De rijopleiding in Vlaanderen verandert

  26 juli 2017
  De examens en de rijopleiding in Vlaanderen wijzigen in de loop van 2017 stap voor stap.  
Kies een rubriek