Nieuws

 • Opleiding reanimeren en defibrilleren

  09 augustus 2017
  Vergroot de overlevingskans van mensen met een hartstilstand! Ook in 2017 kan je gratis een opleiding ‘reanimeren en defibrilleren’ volgen. Een medewerker van het rode kruis leert je hoe je moet reageren wanneer iemand een hartstilstand krijgt.
 • Maand van de sportclub 2017

  03 augustus 2017
  Hou je van actie? Wil je jouw passie voor sport graag delen met oude en nieuwe sportvrienden? Of heb je een sport(club) in gedachten die je altijd al eens beter wilde leren kennen? Grijp dan je kans… en je sportschoenen!
 • Aanleg drinkwatertoevoerleiding Sultveldstraat

  02 augustus 2017
  Vanaf maandag 7 tot en met 31 augustus 2017 voert aannemer Denys uit Wondelgem in opdracht van Farys werken uit in de Sultveldstraat.
 • Vacatures bij het OCMW: word jij onze nieuwe vrijwilliger?

  02 augustus 2017
  Het OCMW van Opwijk is op zoek naar vrijwilligers in de zorgcampus:   - Vrijwilligers vervoer Dagverzorgingscentrum ‘t Zonnedal - Vrijwilligers Sociaal Restaurant Aan Tafel - Vrijwilligers cafetaria Woonzorgcentrum De Oase
 • Infoblad augustus - september 2017

  28 juli 2017
  Neem een kijkje in het gemeentelijk infoblad van augustus - september 2017!
 • De rijopleiding in Vlaanderen verandert

  26 juli 2017
  De examens en de rijopleiding in Vlaanderen wijzigen in de loop van 2017 stap voor stap.  
 • Gezondheidspas Reizen

  17 juli 2017
  Er is een nieuwe editie van de “Gezondheidspas Reizen” uitgebracht. Deze is beschikbaar op de website www.gezondheidspas.be . Je vind hier alle informatie in een notendop om gezond en veilig te reizen: adviezen bij de voorbereiding van uw reis, aanbevolen vaccinaties, samenstelling van de reisapotheek, enz… Verder vind je tips om tijdens uw reis gezondheidsproblemen te voorkomen en te verhelpen.  
 • Nieuwe GRATIS ondersteuning van boseigenaars vanaf 26 juni 2017

  14 juli 2017
  Boseigenaars (privaat en openbaar) kunnen vanaf 26 juni een beroep doen op de gratis ondersteuning en advies vanuit de provincie Vlaams-Brabant en het regionaal landschap Groene Corridor (tandem provincie/RL).
 • Oproep concessie cafetaria Hof ten Hemelrijk

  05 juli 2017
  Een warme oproep tot kandidaten voor de concessie van de uitbating van de cafetaria Hof Ten Hemelrijk, inclusief het uitvoeren van de conciërgefunctie over het gemeentelijk domein Hof Ten Hemelrijk, gelegen in de Kloosterstraat 7 in Opwijk. Het bestek kan opgevraagd worden bij de dienst aankoop en contractenbeheer. Offertes kunnen tot 17 augustus worden ingediend.   Meer info? Aankoopdienst en contractbeheer: T 052 36 51 55 of contractenbeheer@opwijk.be
 • EnquĂȘte naar arbeidskrachten

  04 juli 2017
  Sinds 1 januari 1999 organiseert de Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie een doorlopende enquête naar de arbeidskrachten. Een aantal huishoudens uit Opwijk werd uit het rijksregister gekozen en worden vanaf 11 september 2017 gedurende een periode van 4 weken door één van de enquêteurs bezocht.
Kies een rubriek