Nieuws

 • Ergoeddag 2017 | Zorg

  21 april 2017
  Nu zondag is iedereen welkom op onze Erfgoeddag, met als thema Zorg. Klik op meer voor extra details!
 • Vacatures bij het OCMW: word jij onze nieuwe collega?

  21 april 2017
  Het OCMW van Opwijk is op zoek naar een keukenmedewerker, een technisch medewerker onderhoud, een ergotherapeut en verschillende poetshulpen voor het dienstenchequebedrijf.
 • Bijkomende openingsuren op zaterdag diensten Burgerzaken, Cultuur en Sport

  18 april 2017
  De diensten Burgerzaken, Cultuur en Sport zijn bijkomend open op elke eerste zaterdag van de maand telkens van 9u45 tot 11u45, behalve in juli en augustus.
 • Dagorde gemeenteraad 25 april 2017

  18 april 2017
  De volgende gemeenteraad vindt plaats op dinsdag 25 april 2017 om 20u in zaal Satijn, Woonzorgcentrum De Oase (Kloosterstraat 75).
 • Met de fiets of te voet naar de winkel

  14 april 2017
  Dit jaar organiseert het gemeentebestuur i.s.m. de Middenstandsraad Opwijk terug de actie “Met de fiets of te voet naar de Winkel”. De actie start op zaterdag 29 april en loop tot 17 juni. Bij een bezoek aan een deelnemende handelaar krijg je een stempel op je spaarkaart. Een volle spaarkaart of 6 stempels kan worden afgeleverd bij de deelnemende handelaars.
 • Infoblad april - mei 2017

  23 maart 2017
  Neem een kijkje in het gemeentelijk infoblad van april - mei 2017!
 • Vernieuwen voegvulling in alle gemeentelijke betonstraten

  07 maart 2017
  Maandag 13 maart start de firma Robuco met het vernieuwen van de voegvullingen tussen betonplaten in alle gemeentelijke betonstraten. Het gaat om mobiele werken die plaatselijk enige hinder kunnen meebrengen. Onder voorbehoud van goede weersomstandigheden (>5°C en droog) zullen deze werken minstens 20 werkdagen duren.
 • Sportkampen zomervakantie

  05 maart 2017
  De inschrijvingen voor de sportkampen van de zomer zijn geopend. Tot en met dinsdag 16 mei kan je inschrijven (er is enkel sportkamp in juli).
 • Zitdag Sociaal Verhuurkantoor Webra

  03 maart 2017
  Zitdag Sociaal Verhuurkantoor Webra
  Iedereen kan terecht in een nieuw trefpunt van het sociaal verhuurkantoor West-Brabant (SVK Webra). Een medewerker van het SVK zal elke eerste maandag van de maand aanwezig zijn in het Sociaal Huis, Kloosterstraat 10 te Opwijk. Deze zitdag is zowel voor eigenaars die geïnteresseerd zijn om woningen te verhuren als voor huurders en kandidaat-huurders die hun dossier willen bespreken of andere vragen hebben. Men kan er rekenen op dezelfde dienstverlening als in het hoofdkantoor te Asse.
 • Openbaar onderzoek: Voorlopige vaststelling van het Vlaams Natura 2000-programma

  28 februari 2017
  De natuur in topconditie houden in heel Europa, dat is het doel van Natura 2000. Daarom zal ook Vlaanderen tegen 2O2O stap voor stap waardevolle planten en dieren, en hun leefgebieden, beschermen en waar nodig ontwikkelen en herstellen. Het Natura 2OOO-programma vormt het Vlaamse kader voor de realisatie van die natuurdoelen.
Kies een rubriek